Skupština grada Smedereva u petak o budžetu za 2022.

SMEDEREVO, 20. decembar 2021 – Sednica Skupštine grada Smedereva najavljena je za ovaj petak, sa početkom u 10 časova.

Na predloženom dnevnom redu biće aktuelna pitanja iz oblasti finansija – Predlog odluke o budžetu grada Smedereva za 2022. godinu; Predlog kadrovskog plana Gradske uprave grada Smedereva za iduću godinu i Predlog odluke o realizaciji budžeta grada Smedereva u delu planiranih rashoda za usluge socijalne zaštite za sledeću godinu.

Pred odbornicima će se naći i predlozi odluka o izradi PDR-a zone “Dunavska obala” u Smederevu, o produženju važnosti strategije razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja grada Smedereva za period 2015-2020. godine, o donošenju Lokalnog akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u Smederevu za period od 2022. do 2024. godine, kaoiI izmene i dopune odluka o proglašenju spomenika prirode.

Odbornici će, pored ostalog, raspravljati i o utvrđivanju zakupnina za poslovni prostor u javnoj svojini Grada Smedereva,  a izjašnjavaće se i o predlozima za davanje saglasnosti na programe poslovanja javnih preduzeća za 2022. godinu, kao i o predlozima za davanje saglasnosti  na planove i programe rada i finansijske planove ustanova čiji je osnivač Grad Smederevo za 2022. godinu.

Foto: Podunavlje.info/arhiva

Skorašnji članci

error: Content is protected !!